Solarlux forretningen er vurderet ”very good”14. 07. 2016

Buisness magasinet Focus Money giver Solarlux top score! Det er gode nyheder for familievirksomheden Solarlux med hovedsæde i den tyske delstat Niedersachsen: Under overskriften "At leve i glas palas" blev Solarlux fornyligt testet i det kendte business magasin Focus Penge, sammen med mange andre producenter af vinterhaver fra hele Tyskland. De forskellige kategorier var blandt andet, leveringssikkerhed, pris, kvalitet, planlægning og rådgivning, montage og service. I alle de testede kategorier opnåede Solarlux en rating på "very good".

Focus Money Test Solarlux

"Med dette enestående testresultat kan vi garantere produkter af højeste standard, til vores kunder" siger Herbert Holtgreife, Solarlux-grundlægger. Og tilføjer: "Der er mange leverandører på markedet - det gør det ikke nødvendigvis nemmere, at vælge den ene eller den anden leverandør  - Uafhængige tests, som denne - kan ofte være nyttigt under sådanne omstændigheder"

Denne omfattende buisness analyse er foretaget af konsulent og analyseinstituttet Service Standard GmbH i Köln, for business magasinet Focus Money. Over 1450 boligejere over hele Tyskland deltog i undersøgelsen med deres erfaringer. "At få feedback fra vores kunder er meget vigtigt for os. Så selvfølgelig er vi meget begejstrede for testresultatet og en rating af ”very good" i alle kategorier. Udtaler Herbert Holtgreife.

Med test resultatet "Very Good" har kunderne evalueret i følgende kategorier:

”Bedste producent af udestuer”,” bedste planlægning og rådgivning”, ”bedste kundeservice”, ”bedste levering og montage”, ”bedste produkter” og ”bedste pris og kvalitet”.

"Vi er tilfredse med de flotte resultater og stolte over, at vores kunder påpeger at Solarlux er den rigtige producent til at henvende sig til," opsummerer Herbert Holtgreife udfra de meget positive resultater.

Tilbage til oversigten

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til