Solarlux på messe BAU 10. 01. 2017

Solarlux åbner det nye år med en fanfare: Glasfoldevæggen, der er Solarlux’ kerneprodukt, er tænkt og designet om igen helt fra bunden. Den nye udgave vises for første gang for offentligheden på BAU 2017. Den er både en revolution og en evolution for virksomheden – i sidste ende er glasfoldevæggen selve fundamentet for Solarlux’ succes. Og det med rette: Ingen anden vindues- og facadeløsning er i en sådan grad i stand til at skabe en grænseløs forbindelse mellem boligens indre og rummet udenfor

BAU Messe

Solarlux kan se tilbage på et begivenhedsrigt år. Ved flytte virksomhedens hovedkvarter over i et nyt byggeri, der samler produktion, administration og lager under ét tag, skabes den nødvendige plads til virksomhedens kraftige vækst. Selv om alene dette projekt lagde beslag på en masse arbejdskraft, var virksomheden sideløbende i stand til at nytænke glasfoldevæggen på en ”r.evolutionær” måde, der giver kunder og arkitekter mulighed for helt nye designløsninger.

Fundamentet for en succeshistorie

En glasfoldevæg fra Solarlux kan åbnes i hele sin bredde og giver i lukket tilstand optimal beskyttelse kombineret med høj gennemsigtighed. Siden lanceringen af glasfoldevæggen for over tredive år siden har Solarlux løbende arbejdet på at videreudvikle denne. De forskellige systemer er konsekvent og stadig mere elegant blevet justeret efter parametre som transparens, åbenhed, varmeisoleringsevne og indbrudsbeskyttelse. I dag er glasfoldevæggen fra Solarlux ikke alene et af de ledende produkter på det globale marked, men også en innovativ inspirationskilde – det internationale fagpublikum bør med rette være spændte på, hvad Solarlux kommer til at præsentere på BAU 2017.

Fra evolution til revolution

Så meget er allerede blevet afsløret: Såvel de nye designmuligheder som den tekniske udførelse af glasfoldevæggen vil skabe furore. Solarlux vil på sin messestand præsentere flere eksempler på den nydesignede glasfoldevæg for første gang. Interesserede besøgende kan her finde detaljeret information om den nye glasfoldevæg og tage den nærmere i øjesyn. Virksomheden vil fremvise denne ”r.evolution” inden for glasfoldevægge allerede på den første messedag.

cero på BAU 2017

På Solarlux-standen kan man også se: skydedøren cero III. Dette monomærke fra Solarlux har eksisteret på markedet siden 2014 og er allerede blevet belønnet med tre af de mest anerkendte designpriser. cero III har trelagsglas, og med en rudestørrelse på op til 15 m² opnår den en helt enestående grad af indbrudsbeskyttelse (RC3). Den kan derfor ikke alene benyttes som indglasningsløsning, men også anvendes som designgrundlag for nye arkitekturkoncepter. Til trods for de store rudeelementer kan skydedøren betjenes manuelt. På BAU 2017 vises dog også fordelene ved motoriseret åbning.

BAU 2017 finder sted i dagene 16. til 21. januar 2017 i Messegelände München. Solarlux udstiller i Hal C1, Stand 329.

Tilbage til oversigten

Vi besvarer gerne dine spørgsmål

SOLARLUX firma kommunikation

Sylvia L. Dondorff
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Fon: +46 40 45 61 90

E-Mail: sl.dondorff@solarlux.com

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til