En r.evolution inden for foldevægge 15. 04. 2019

På messen BAU 2019 præsenterede Solarlux ”En r.evolution inden for foldevægge” – et helt nyudviklet produkt, der er ganske enestående inden for teknik, design og konstruktion. Den nye foldevæg er gennemtænkt ned i den mindste detalje og i en klasse for sig – og stiller dermed let alle andre systemer i skyggen. Tre udstillingsmodeller sørgede på messen for opsigt blandt fagpublikum.

En r.evolution inden for glasfoldevægge

Det nye produkt afspejler mere end 35 års ekspertise. Flere tiårs erfaring med udvikling, planlægning, produktion og montering af foldevægge har gjort Solarlux til en markedsleder og specialist på dette område.

 

Helt nye muligheder

De smalleste synlige profiler, letløbende åbning og lukning, de bedste varmeisoleringsværdier og ubegrænsede kombinationsmuligheder – den nye foldevæg giver bygherrer og planlæggere uanede muligheder i design og udformning. Foldevæggen kan konfigureres individuelt og udstyres helt efter ønske med en bred palette af funktioner. Bygningsmæssige krav og personlige præferencer bidrager til udformningen af det endelige produkt.

99 – en rekordhøj gennemsigtighed

Den nye glasfoldevæg virkeliggør transparens på højeste niveau. Den opnår dette med en ekstra smal synlig profilbredde i panelsamlingerne på kun 99 mm – hvilket den er helt alene om på markedet.

0 – nulbarriere

Med denne foldevæg kan man realisere maksimale åbninger i private boliger og offentlige byggerier - frit for barrierer.

0,8 – varmeoverførselskoefficient

Den nye foldevæg fra Solarlux kan fremvise varmeisoleringsværdier på ned til 0,8 W/m²K, hvilket opfylder kravene i passivhusstandarden.

Unikke løsninger til ethvert behov

Tre af de udstillingsmodeller, der blev vist på messen BAU 2019, demonstrerede, hvordan den nye foldevæg kan konfigureres, så den opfylder ethvert krav.

Tilbage til oversigten

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til