Woodline - German Design Award 2019

Glas-Faltwand Aluminium

Glas-Faltwand Holz

Nyd naturen hele året rundt

Solarlux foldedøre skaber flydende overgange

Behagelig transparens og flydende overgange mellem inde og ude forøger din livskvalitet og åbner beboelses- og levearealet nærmest grænseløst til det fri. Foldedøre integrerer med næsten usynlig teknik din egen stue med det grønne udenfor.

Maximale åbning ud mod naturen

De skræddersyede, fleksible foldedøre lader sig åbne og lukke i den ønskede bredde over hele fronten med nogle ganske få håndgreb. Let og stille glider de enkelte paneler valgfrit til højre eller til venstre og indad eller udad. Og selv i lukket tilstand giver de store glasarealer en følelse af frihed: Med en Solarlux foldedør bliver stuen til et lysgennemstrømmet rum, og det åbne udsyn til haven, landskabet eller havet gør den til en oase af velvære hele året rundt.

Meget mere end blot et vindue

Funktionalitet i perfektion, de smalleste synlige profiler, letløbende åbning og lukning, de bedste varmeisoleringsværdier og ubegrænsede kombinationsmuligheder: Den nye foldedør kan bruges som afløser for den klassiske terrassedør, som underbygningselement i kombination med en vinterhave, som multifunktionel butiksindgang eller som lyd- og vejrbeskyttelsessystem på en altan eller som en facadeløsning – foldedøren er det optimale valg hvor som helst.

Fordeler med en foldedør

Med muligheden for at kunne åbne op over hele fronten udvider en foldedør boligarealet ud i det frie. Selve begrebet af at bo udenfor og nyde friluftslivet får en hel ny dimension. De skræddersyede foldedøre kan med nogle få greb åbnes i hvilken som helst bredde.

Uanset om det er til privatbrug, offentligt eller kommercielt  - med de innovative foldedørsløsninger af aluminium, træ og træ/aluminium, realiserer du avanceret arkitektur både i nybyggeri og i renovering af bygninger.

Vorteile einer Glas-Faltwand Aluminium

Foldedør Systeme

  

Qualität einer Glas-Faltwand

Kvalitet

  • Mulighed for mange forskellige glastyper med lydisolering, solbeskyttelse, indbrudsbeskyttelse eller selvrensende virkning
  • Stor, niveaufri åbning ud til haven
  • En lang række forskellige designmuligheder giver mulighed for en perfekt integration med den eksisterende stue
  • Udførelse i træ eller aluminium
  • Alle Solarlux-produkter er testet og certificeret af forskellige uafhængige testinstitutter
  • Alle Solarlux-produkter er garanteret »Made in Germany«
Die Glas-Faltwand - einfach gut und einfach zu bedienen

Simpelthen bare godt!

Pladsbesparende
En fem meter bred foldedør foldes ind til en smal pakke på kun 50 cm

Varierende
systemer af aluminium, træ eller træ/aluminium passer perfekt til stilen og arkitekturen i huset.

Naturligt lys
De store glasarealer giver et smukt dagslys i hjemmet

Glas-Faltwand Awards, Preise und Auszeichnungen

Præmiebelønnet Design

Funktionalitet i perfektion, de slankeste profiler, de bedste varmeisoleringsværdier, grænseløse kombinationsmuligheder: Foldedøren imponerer på mange måder, hvilket også bekræftes af et internationalt velrenommeret fagpublikum. For den nye foldedør har allerede fået fem priser.

Technik und Downloads für Glas-Faltwände

Teknik & Downloads

Tekniske dokumenter om vores produkter og systemer kan findes på vores portal "mySolarlux". Du kan også bestille en brochure.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til