r.evolution inden for glasfoldevægge, BAU 2017

Foldedör, Bau 2017

En r.evolution inden for foldedøre

Perfekt funktionalitet, de smalleste profiler, de bedste varmeisoleringsværdier og grænseløse kombinationsmuligheder: Den nye glasfoldevæg kombinerer et slankt og elegant design med optimal teknik. Trods en minimal synlig bredde på kun 99 mm i panelsamlingerne opviser den nye glasfoldevæg større styrke og forbedrede U-værdier. Og den nye glasfoldevæg beviser sin alsidighed med talrige kombinationsmuligheder med ovenlys og med faste elementer, dreje/kip-elementer og specielle hjørneelementer. Specielt gennemtænkt er, at de forskellige elementer umiddelbart kan kombineres i kun en enkelt ramme.

Gennemtænkt helt fra bunden: tekniske højdepunkter:

Minimal gulvskinne

minimale Bodenschiene - barrierefrei. Glas-Faltwand 3.0

Den minimale gulvskinne sikrer barrierefrihed i henhold til DIN 18040. Den kan enten udføres som en 29 mm smal gulvskinne helt uden højdeforskel med 0 mm barriere eller med 14 mm højdeforskel både barrierefri og velegnet til stuer. 

Top varmeisoleringsværdier

Beste U-Werte für die Glas-Faltwand dank bionicTurtle

Perfekt funktionalitet, de smalleste profiler, de bedste varmeisoleringsværdier og grænseløse kombinationsmuligheder: Den nye glasfoldevæg kombinerer et slankt og elegant design med optimal teknik. Trods en minimal synlig bredde på kun 99 mm i panelsamlingerne opviser den nye glasfoldevæg større styrke og forbedrede U-værdier. Selve hjertet i glasfoldevæggen er den nye bionicTurtle® – en multifunktionel isolerende kerne, der udmærker sig med absolut enestående tekniske detaljer.

Panelsamlinger

Schmale Ansichtsbreiten. Flügelstoß der Glas-Faltwand

Med en synlig bredde på kun 99 mm i panelsamlingerne opnår glasfoldevæggen fra Solarlux et ekstremt slankt design. Den opfylder derfor mere end nogensinde de høje krav til æstetik og transparens og vinder derudover på sine gennemtænkte tekniske løsninger og det store antal varianter. 

Justeringsprofil

Glas-Faltwand - Justierprofil

Justeringsprofilet på siden tilbyder en enkel og hurtig udligning af bygnings- og paneltolerancer. Panelernes breddejustering sker i blindrammen og skal ikke længere udføres for hvert enkelt panel. Derved bliver tætningstrykket mellem panelerne helt jævnt fordelt. Tætningsfladen bliver desuden ikke gennembrudt af justeringsprofilet.

Løbevogne

Laufwagen Glas-Faltwand

Løbevognene i rustfrit stål med dobbeltradede rillekuglelejer løber meget let og støjsvagt, og det er også muligt at foretage en justering i højden i tilfælde af bygningssætninger. En optimal overføring af belastningen til løbevognene og løbeskinnerne tillader også anvendelse af paneler med høj vægt. Hele løbeteknikken i rustfrit stål kræver meget lidt vedligeholdelse og er nærmest slitagefri.

Låsning

Glas-Faltwand: Verriegelung

Låsningen overholder sikkerhedsstandarden i henhold til RC2. Solarlux speciallåsning med 24 mm slaglængde ind i rammen øverst og nederst garanterer høj sikkerhed. Der er også mulighed for låseovervågning med reed-kontakter samt skjult kabelføring i henhold til RC2 og RC2N.

Reinigungsbeschlag

Solarlux Glas-Faltwand: Reinigungsbeschlag

Der neue Reinigungsbeschlag lässt sich komfortabel ver- und entriegeln und ermöglicht einfaches Reinigen der Flügelaußenseiten auch in oberen Geschosshöhen. Dank neuer Verriegelungstechnik ist eine Fehlbedienung ausgeschlossen. Die neue Sicherheitssperre verhindert das Herausfallen des Schanierstiftes.

Verdeckt liegende Flügelzentrierung

Flügelzentrierung

Die verdeckt liegende Flügelzentrierung steht für durchgängiges, homogenes Flügeldesign. Lediglich die oberen und unteren Bänder sind sichtbar. Sie zentriert die Flügel zueinander, sorgt für einen konstanten Dichtungsdruck und gleichmäßigen Fugenverlauf. Ein weiterer Vorteil ist die durchgängige Dichtebene.

Yderligere informationer om glasfoldevæggen

Ønsker du at modtage yderligere informationer om den nye Solarlux glasfoldevæg? Udfyld venligst den nedenstående formular

KONTAKT

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information? Udfyld vores kontaktformular.
Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til