Belønnet med en række priser: foldevæg SL 82

SL 82 er en isoleret foldevæg, fremstillet helt i glas og med plan udvendig glasflade. Dette nyudviklede system er baseret på den populære foldevæg SL 80, men præsenterer sig udadtil næsten uden rammer. En kun otte millimeter smal aluminiumsindfatning giver glaselementerne den optimale kantbeskyttelse. Det flugtende look i helglas opnås ved, at glaselementerne dækker hen over profilerne.

Aluminium Glas-Faltwand SL 82

SL 82: Design i en helt ny dimension!

iF Product Design Award 2010 og Red Dot Product Design Award 2010

Det internationalt anerkendte iF Design Forum med hovedsæde i Hannover har opstillet i alt 12 evalueringskriterier for de indsendte produkter, herunder formgivning, forarbejdning, materialevalg og ikke mindst et »universelt design«. 


Red Dot Design Award er en international anerkendt designkonkurrence, og dens prestigefyldte Red Dot-pris er højt vurderet i fagkredse som et kvalitetsstempel for godt design. Med mere end 12.000 deltagere fra over 60 nationer hører Red Dot Design Award til en af de største designkonkurrencer i hele verden. Med den nye foldevæg SL 82 har Solarlux indfanget tidsånden meget præcist. Mottoet for den nye foldevæg i helglas er derfor »Design i en helt ny dimension«.

Systemegenskaber

  • 80 mm indbygningsdybde
  • Helglas-look med en helt plan glasoverflade og smalle rammeprofiler
  • En omsluttende og kun 8 mm bred panelramme i aluminium beskytter glaskanten.
  • Stabile hulkammerprofiler med firedobbelte isoleringslister giver suveræn varmeisolering, der overholder den nyeste tyske energispareforordning (EnEV).
  • Den integrerede SL-komfortlåsning med dørhåndtagsfunktion, rigel/fallelås med profilcylinder og låsestænger sikrer høj indbrudsbeskyttelse.
  • Glaselementerne kan åbnes og lukkes fra ydersiden med dørhåndtag og profilcylinder, der går gennem glasset.
  • Kan leveres med nedfældet gulvskinne uden kant for en handicapvenlig boligløsning
  • Uw = 1,2 W/m²K ifølge DIN EN ISO 10077-1:2000 baseret på en tredelt foldevæg, b x h 2700 x 2300 mm
Technische Informationen zur Glas-Faltwand SL 82

Teknik & Downloads

Tekniske dokumenter om vores produkter og systemer kan findes på vores portal "mySolarlux". Du kan også bestille en brochure. 

Bestil brochure

Inspiration

  

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til