Foldedøren - mere end bare et vindue

Med foldedøren har Solarlux fanget det perfekte samspil mellem design og patenteret vindueteknologi på højeste niveau. Nye profilvariationer i materialer af høj kvalitet åbner en række designmuligheder for plads og facade - uden at gå på kompromis med form og funktion, energieffektivitet, sikkerhed og lang levetid.

  

  

Glas-Faltwand - ein System, alle Möglichkeiten

Et system - alle muligheder

Nu endnu flere muligheder: Takket være en perfektioneret teknologi har den nye foldedør løsningen til næsten ethvert byggeprojekt. Foldedøren er det ideelle produkt til private boliger, som et klassisk facadeparti eller som en skræddersyet løsning under en vinterhave. Den kan også anvendes til en virksomhedsindgang eller som støj- og vejrbeskyttelse brugt på en altan eller i en facade.

Eine nach Außen öffnende Aluminium Glas-Faltwand

Maksimal frihed

Oplev maksimal fleksibilitet: Åbnes indad eller udad, foldes til venstre eller højre, Solarlux foldevægge tilbyder en bred vifte af åbningsmuligheder. De enkelte fløje kan i princippet åbnes eller lukkes over hele overfladen med få greb. Selv meget store fløje bevæger sig meget let og enkelt.
 

Details zur Glas-Faltwand Ecoline/Highline

Systemegenskaber

Ecoline

  • Materiale: Aluminium
  • Fløjstørrelse op til  3 m højde & 1 m bredde
  • Fløjsamling 99 mm
  • Uw > 1,1 W/m²K

Highline

  • Materiale: Aluminium
  • Fløjstørrelse op til  3,5 m højde & 1,1 m bredde
  • Fløjsamling 99 mm
  • Uw > 0,8 W/m²K
Technik und Downloads für Glas-Faltwände

Teknik & Downloads

Tekniske dokumenter om vores produkter og systemer kan findes på vores portal "mySolarlux". Du kan også bestille en brochure.

Inspirationen

  

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til