Foldevæg SL 97

Træ/aluminium, varmeisoleret. Til passivhuse

Foldevæggen SL 97 kan leveres som et system, der enten står på gulvet eller er ophængt foroven. Mulighed for forskellige åbningsvarianter.

Mehr Helligkeit mit einer Glas-Faltwand

Gør stuen lysere

Foldevæggen SL 97 i træ og aluminium er kendetegnet ved en meget høj varmeisoleringsevne. Laminerede træprofiler med 96 mm indbygningsdybde. Et ekstra lag isolering og tre-lagsglas giver en ekstra lav U-værdi på kun 0,80 W/m²K, der opfylder kravene til passivhuse. Certificerede træsorter fra bæredygtigt skovbrug og træbeskyttelse på vandbasis er helt i tråd med den konsekvente økologiske tilgang til bæredygtigt byggeri. Alle komponenter er testet med henblik på miljøvenlighed.

Systemegenskaber

  • Paneler med 96 mm indbygningsdybde
  • Ekstra godt varmeisoleret profilsystem i træ og aluminium:
  • Panelrammer i limtræ med håndværksmæssigt udførte slids- og tapsamlinger på indersiden og dækprofiler i aluminium som vejrbeskyttelse på ydersiden samt et mellemliggende lag isolering.
  • Tætning mod regn og vind med tre tætningsflader hele vejen rundt.
  • Standardtræsorterne er fyr og gran. Andre træsorter kan leveres på bestilling
Technische Details zur SL 97

Teknik & Downloads

Tekniske dokumenter om vores produkter og systemer kan findes på vores portal "mySolarlux". Du kan også bestille en brochure.

Bestil brochure

Inspiration

  

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til