Balkon- og facadeindglasninger

Gør det muligt at opleve lyset, skab større albuerum og gør det hele mere bæredygtigt: De nyskabende balkon- og facadeindglasningssystemer fra Solarlux er en stor gevinst for dagens boligejendomme på en lang række områder. Forbedret komfort og en mærkbar udvidelse af boligen gør den mere attraktiv og meget nemmere at leje ud for en længere periode. Den elegante facadeudformning sikrer samtidig en energirigtig optimering af bygningen, og præcist udformede elementer beskytter facaden.

En gevinst for din ejendom

Med sine bæredygtige koncepter opfylder Solarlux kravene til økologisk og økonomisk motiveret omstilling. Denne grænseløse fleksibilitet gælder såvel for indglasning og renovering af eksisterende balkoner som for opgradering af boligejendommen med helt nye balkoner.

Laubengangverglasung

Balkon- og facadeindglasninger

  

Laubengangverglasung Qualität

kvalitet

  • Maksimal fleksibilitet.
  • Skræddersyede løsninger skaber mangfoldige designmuligheder
  • Isoleret eller uisoleret
  • Mange forskellige anvendelsesmuligheder
  • Kort monteringstid takket være en høj grad af præfabrikation
  • Alle Solarlux-produkter er testet og certificeret af forskellige uafhængige testinstitutter
  • Alle Solarlux-produkter er garanteret »Made in Germany«
Planung Laubengangverglasung

Planlægning

Vi eller vores forhandler står gerne til rådighed i forbindelse med planlægningen. Under hele byggeprojektet har du en kontaktperson, der står klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Technik

Teknik & Downloads

Tekniske dokumenter om vores produkter og systemer kan findes på vores portal "mySolarlux". Du kan også bestille en brochure.

Bestil brochure

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til