SOLARLUX News & Presse

Se de nyeste meddelelser fra Solarlux

Her finder du aktuelle pressemeddelelser og billedmateriale. Få mere at vide om selskabet og mærket Solarlux samt aktuelle produktnyheder inden for foldevægge, vinterhaver, balkonindglasning og facadeudformning, terrasseoverdækninger og butiksindgange. Billedmaterialet, der medfølger pressemeddelelserne, er udelukkende beregnet til at blive anvendt i sammenhæng med de aktuelle pressetekster.

For yderligere information og pressemateriale kontakt venligst vores presseansvarlige.


Solarlux på Bygg Reis Deg 2019 13. 09. 2019

Bygg Reis Deg
Kom och besök Solarlux på Bygg Reis Deg vid monter B03-18. Mässan presenterar kända och innovativa lösningar för byggindustrin och är en av branschens största och viktigaste mötesplatser i Norge.

En r.evolution inden for foldevægge 15. 04. 2019

En r.evolution inden for glasfoldevægge
På messen BAU 2019 præsenterede Solarlux ”En r.evolution inden for foldevægge” – et helt nyudviklet produkt, der er ganske enestående inden for teknik, design og konstruktion. Den nye foldevæg er gennemtænkt ned i den mindste detalje og i en klasse for sig – og stiller dermed let alle andre systemer i skyggen. Tre udstillingsmodeller sørgede på messen for opsigt blandt fagpublikum.

SDL Acubis, det flade tag 23. 01. 2019

fensterbau frontale 2014 Presse
Den nyeste udvikling inden for terrassetage fra Solarlux byder på overbevisende funktionalitet og design og er det ideelle valg til kubisk arkitektur.

Gå på opdagelsesrejse i vores udstilling i Tyskland 25. 10. 2018

Udstilling Tyskland
Gå på en virtuel opdagelsesrejse, i vores nye 2000 m2 store udstilling i Melle, Tyskland.

Solarlux forretningen er vurderet ”very good” 14. 07. 2016

Focus Money Test Solarlux
Buisness magasinet Focus Money giver Solarlux top score! Det er gode nyheder for familievirksomheden Solarlux med hovedsæde i den tyske delstat Niedersachsen: Under overskriften "At leve i glas palas" blev Solarlux fornyligt testet i det kendte business magasin Focus Penge, sammen med mange andre producenter af vinterhaver fra hele Tyskland. De forskellige kategorier var blandt andet, leveringssikkerhed, pris, kvalitet, planlægning og rådgivning, montage og service. I alle de testede kategorier opnåede Solarlux en rating på "very good".

Produkt nyheder SL 22 09. 06. 2016

skydesystem SL 22
Dette transperante skydedørssystem gør det muligt, at få glasset til at gå helt op til taglysningen, dette tillader nærmest ingen forstyrende elementer af udsynet, og endnu flere åbningsmuligheder. Glasløsningen bliver således en del af designet og giver et moderne minimalistisk design.

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til