SOLARLUX News & Presse

Se de nyeste meddelelser fra Solarlux

Her finder du aktuelle pressemeddelelser og billedmateriale. Få mere at vide om selskabet og mærket Solarlux samt aktuelle produktnyheder inden for foldevægge, vinterhaver, balkonindglasning og facadeudformning, terrasseoverdækninger og butiksindgange. Billedmaterialet, der medfølger pressemeddelelserne, er udelukkende beregnet til at blive anvendt i sammenhæng med de aktuelle pressetekster.

For yderligere information og pressemateriale kontakt venligst vores presseansvarlige.


Jul og Nytår 19. 12. 2017

Åbningstider Jul og Nytår
Vi holder juleferie fra den 23. dec. til den 8. jan. Vi ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Solarlux på messe Bygg Reis Deg i Oslo 19. 09. 2017

Bygg Reis Deg 2017
Solarlux åbnede det nye år med en fanfare: Glasfoldevæggen, der er Solarlux’ kerneprodukt, er tænkt og designet om igen helt fra bunden. Den nye udgave vises på Messen Bygg Reis Deg for første gang. Den er både en revolution og en evolution for virksomheden – i sidste ende er glasfoldevæggen selve fundamentet for Solarlux’ succes. Og det med rette: Ingen anden vindues- og facadeløsning er i en sådan grad i stand til at skabe en grænseløs forbindelse mellem boligens indre og rummet udenfor.

En r.evolution inden for glasfoldevægge 09. 06. 2017

En r.evolution inden for glasfoldevægge
På messen BAU 2017 præsenterede Solarlux ”En r.evolution inden for glasfoldevægge” – et helt nyudviklet produkt, der er ganske enestående inden for teknik, design og konstruktion. Den nye glasfoldevæg er gennemtænkt ned i den mindste detalje og i en klasse for sig – og stiller dermed let alle andre systemer i skyggen. Tre udstillingsmodeller sørgede på messen for opsigt blandt fagpublikum.

Solarlux forretningen er vurdret ”very good” 14. 07. 2016

Focus Money Test Solarlux
Buisness magasinet Focus Money giver Solarlux top score! Det er gode nyheder for familievirksomheden Solarlux med hovedsæde i den tyske delstat Niedersachsen: Under overskriften "At leve i glas palas" blev Solarlux fornyligt testet i det kendte business magasin Focus Penge, sammen med mange andre producenter af vinterhaver fra hele Tyskland. De forskellige kategorier var blandt andet, leveringssikkerhed, pris, kvalitet, planlægning og rådgivning, montage og service. I alle de testede kategorier opnåede Solarlux en rating på "very good".

Produkt nyheder SL 22 09. 06. 2016

skydesystem SL 22
Dette transperante skydedørssystem gør det muligt, at få glasset til at gå helt op til taglysningen, dette tillader nærmest ingen forstyrende elementer af udsynet, og endnu flere åbningsmuligheder. Glasløsningen bliver således en del af designet og giver et moderne minimalistisk design.

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til