SOLARLUX News & Presse

Se de nyeste meddelelser fra Solarlux

Her finder du aktuelle pressemeddelelser og billedmateriale. Få mere at vide om selskabet og mærket Solarlux samt aktuelle produktnyheder inden for foldevægge, vinterhaver, balkonindglasning og facadeudformning, terrasseoverdækninger og butiksindgange. Billedmaterialet, der medfølger pressemeddelelserne, er udelukkende beregnet til at blive anvendt i sammenhæng med de aktuelle pressetekster.

For yderligere information og pressemateriale kontakt venligst vores presseansvarlige.


En r.evolution inden for glasfoldevægge 05. 12. 2018

En r.evolution inden for glasfoldevægge
På messen BAU 2017 præsenterede Solarlux ”En r.evolution inden for glasfoldevægge” – et helt nyudviklet produkt, der er ganske enestående inden for teknik, design og konstruktion. Den nye glasfoldevæg er gennemtænkt ned i den mindste detalje og i en klasse for sig – og stiller dermed let alle andre systemer i skyggen. Tre udstillingsmodeller sørgede på messen for opsigt blandt fagpublikum.

Solarlux forretningen er vurdret ”very good” 14. 07. 2016

Focus Money Test Solarlux
Buisness magasinet Focus Money giver Solarlux top score! Det er gode nyheder for familievirksomheden Solarlux med hovedsæde i den tyske delstat Niedersachsen: Under overskriften "At leve i glas palas" blev Solarlux fornyligt testet i det kendte business magasin Focus Penge, sammen med mange andre producenter af vinterhaver fra hele Tyskland. De forskellige kategorier var blandt andet, leveringssikkerhed, pris, kvalitet, planlægning og rådgivning, montage og service. I alle de testede kategorier opnåede Solarlux en rating på "very good".

Produkt nyheder SL 22 09. 06. 2016

skydesystem SL 22
Dette transperante skydedørssystem gør det muligt, at få glasset til at gå helt op til taglysningen, dette tillader nærmest ingen forstyrende elementer af udsynet, og endnu flere åbningsmuligheder. Glasløsningen bliver således en del af designet og giver et moderne minimalistisk design.

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til