Poolverglasung SL 80

Poolverglasung SL 81

Poolindglasning

Med alle de forskellige indglasningsmuligheder fra Solarlux kan du benytte dit svømmebassin helt uafhængigt af årstiderne. Foldedøre og horisontal-skydevægge byder på optimale varmeisoleringsværdier og har mulighed for store åbninger – så nyd følelsen af et stort friluftsbad hjemme hos dig selv.

Nyd dit pool under åben himmel

Din egen pool i haven: For mange friluftsmennesker er eget svømmebassin i haven en længe næret drøm. Med de talrige indglasningsmuligheder fra Solarlux er det nu muligt at få glæde af svømmebassinet hele året rundt. Varmeisolerede glaselementer gør det muligt at anvende svømmebassinet på alle årstider. Med skræddersyede elementer, der kan tilpasses individuelt og åbnes både til højre og til venstre, kan ethvert ønske opfyldes.

Poolverglasung von Solarlux

Svøm som i et friluftsbad

Termisk isolerede glaselementer sikrer, at poolen kan bruges hele året rundt. De skræddersyede elementer kan bruges individuelt og åbnes til venstre eller højre efter ønske - så hvert ønske kommer i opfyldelse.
 

Poolverglasung - schwimmen wie im Freibad

Poolindglasning

  

Pool verglasen - Qualität

Kvalitet

  • Vejrbeskyttelse hele vejen rundt
  • Skræddersyede løsninger skaber mangfoldige designmuligheder
  • Kort monteringstid takket være en høj grad af præfabrikation
  • Mange forskellige anvendelsesmuligheder
  • Alle Solarlux-produkter er testet og certificeret af forskellige uafhængige testinstitutter
  • Alle Solarlux-produkter er garanteret »Made in Germany«
Planen Sie Ihre Poolverglasung

Planlægning

Vi eller vores forhandler står gerne til rådighed i forbindelse med planlægningen. Under hele byggeprojektet har du en kontaktperson, der står klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt
Technik und Downloads

Teknik & Downloads

Tekniske dokumenter om vores produkter og systemer kan findes på vores portal "mySolarlux". Du kan også bestille en brochure.

Bestil brochure

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til