Horisontalskydevæg SL GG-HSW

Det uisolerede helglas-skydesystem SL GG-HSW overbeviser med sin ekstra smalle løbeskinneprofil med en bredde på kun 80 mm. Den nedfældede gulvskinne er uden kant, og justerbare gulvbøsninger giver mulighed for en handicapvenlig boligløsning og handicapvenlige butiksindgange.

SL Ganzglas Schiebewand

Innovative løbeskinner for mere åbenhed

Denne uisolerede horisontalskydevæg i helglas forener en økonomisk udnyttelse af lokalerne med fleksible designmuligheder og maksimal transparens. Løbeskinnernes innovative teknik lader alle glaspaneler forsvinde ind i næsten usynlige nicher. Efter ønske kan et hvilket som helst af gennemgangspanelerne forsynes med dørgreb i rustfrit stål. Panelerne kan tilpasses individuelt til de aktuelle forhold.

Systemegenskaber

  • 35 mm konstruktionsdybde
  • Uisoleret helglas-skydevæg
  • Smalle løbeskinneprofiler (80 mm)
  • Den nedfældede gulvskinne er uden kant, og justerbare gulvbøsninger giver mulighed for en handicapvenlig boligløsning og handicapvenlige butiksindgange
  • Panelerne kan tilpasses individuelt til de aktuelle forhold
Technik Horizontal-Schiebe-Wand SL Ganzglas-HSW

Teknik & Downloads

Tekniske dokumenter om vores produkter og systemer kan findes på vores portal "mySolarlux". Du kan også bestille en brochure.

Bestil brochure

Inspiration

  

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til