Vinterferie skydedør Solarlux

Vinterferie foldedør Solarlux

Vinterferie foldedør 2 Solarlux

100 procent feriefølelse

… SOM STARTER I DIT HJEM

Solarlux gør dit hjem til det perfekte sted hele året rundt. Og det bedste er - dette bliver en vintersæson efter dine ønsker, skræddersyet så at sige. 

Vi planlægger og fremstiller din vinterhave, udestue, foldedøre eller dit cero-skydesystem efter dine ønsker. Dette skaber det perfekte udgangspunkt for at nyde en vinter med masser af hyggelige og afslappende aktiviteter. Det praktiske er, at du ikke behøver at stå i trafikken, vente på skiliften eller være i en overfyld sauna – i stedet for kan du slappe af direkte derhjemme, din ferie kan starte med det samme i dit eget hjem. Vores lokale Solarlux-forhandlere hjælper dig gerne med planlægning og rådgivning.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Vinteratmosfære med foldedøre

LUK DEN FRISKE VINTERLUFT IND

Selv om vinteren er der dage, hvor det er rart at være udendørs. Foldedøre af glas er perfekt egnet til disse lejligheder. Du kan sidde i din stue, men stadig være udendørs. Foldedøre kan nemlig åbnes så let og hurtigt som almindelige vinduer og så sidder du indenfor men samtidigt udenfor. Med en kop te eller gløgg bliver vinterdagerne i stuen til en rigtig dejlig oplevelse. Når du føler at det er for koldt, kan du nyde vinterstemningen derude gennem den lukkede foldedøre, som naturligvis er godt isoleret med 3-lags glas for den bedste isoleringsværdi.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Nyd uhindret udsigten over vinterlandskabet

TID TIL AT SLAPPE AF

Er der noget bedre end at stå helt alene i naturen og indånde den skarpe vinterluft og se solopgangen? Med cero skydedøre med en maksimal gennemsigtighed er dette muligt selv hjemme: følelsen af ​​frihed med næsten ubegrænset udsyn og naturligt lys skaber en opløftende atmosfære. Cero skydedøre skaber muligheder for glasoverflader på op til 15 m² med ekstremt smalle profiler. På denne måde har du friheden til at designe dit individuelle sted at slappe af - skræddersyet som alle Solarlux-produkter, energieffektivt og sikkert.

Terrassendach als Wetterschutz

Vores ferietip: skift perspektiv!

FOLDEDØREN - INVITER NATUREN IND I DIT HJEM ...

Springe lige ind i sneen fra stuen? Denne vinter er det tid til at komme med sjove aktiviteter, som du lige så godt kan gøre hjemmefra! Måske tilberedes der en suppe foran den åbnede foldedør og spises der udendørs sammen med familien. Udstyret med en barrierefri bundskinne er der næsten ingen grænser mellem indendørs og udendørs. Og hvis du får kolde fødder, er det lige så godt at sidde bag de isolerede foldedøre og have det hyggeligt og varmt indendørs.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

 

 

Tror du, at man ikke kan få nok ideer?

Det var godt, fordi vi har mere på lager til dig. Lad dig inspirere af vores billeder.

Inspirationen

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til