Ferie med Solarlux_Terrasseoverdækning

Ferie med Solarlux_Vinterhave

Ferie med Solarlux_Foldedør

Ferie med Solarlux_Skydevæg

100 procent ferie ...

... OG CHECK-IN DIREKTE I DIT HJEM

Solarlux forvandler dit hjem til din feriedestination, "stedet at være", året rundt. Og den bedste ting - det vil være en ferie skræddersyet til dine ønsker, så at sige. Vi planlægger og fremstiller dit terrassetag, din vinterhave, din foldevæg eller dit cero skydesystem i henhold til dine specifikationer. Praktisk: Du behøver ikke engang at gå til et rejsebureau, fordi en Solarlux-forhandler vil naturligvis gerne rådgive dig hjemme.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Insider tip Terrassaloniki

TERRASSEOVERDÆKNING - TIL AT GARANTERE SOMMER I HAVEN

Med en terrasseoverdækning har du sommer året rundt: udvidet med foldedøre  eller varmeelementer, du kan når som helst reagere på årstiderne og nyde at være ude og din have. Formen og farven er næsten ubegrænset, materialer som aluminium eller træ garanterer holdbarhed. Designet: fremragende!

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Hot spot Costa Vinterhave del Sol

VINTERHAVEN - DIN INDIVIDUELLE RETREAT

Mere plads til at leve er den positive bivirkning af en vinterhave - men den giver dig mere: Med dette lys-oversvømmede rum oplever du en helt ny følelse af at bo - om dagen, om natten, i vejret, gennem årstiderne. Velegnet til bindingsværket såvel som til den moderne stil, kan tilpasses til næsten alle strukturelle situationer, kan designes individuelt af aluminium eller træ.

Terrassendach als Wetterschutz

Varmt eller luftigt på Folderife

FOLDEDØRE INTEGRERER DIN EGEN STUE MED DET GRØNNE UDENFOR

Foldedøre er lige så nemme at bruge som et vindue og skaber innovative koncepter takket være åbninger i storformat. Du øger din livskvalitet og udvider din bolig: Selv når der er lukket, vil du føle dig ude året rundt. Skræddersyet med mange designmuligheder, godt isoleret og med smalle fine profiler.

Terrassendach als Wetterschutz

Grænseløse muligheder i Skydesystemerika

CERO SLIDING WINDOW FOR EN UBEGRÆNSET UDSIGT

Cero omdefinerer dit opholdssted: Følelsen af ​​frihed ved en næsten ubegrænset udsigt giver dig bogstaveligt talt en ny livsdimension - en klar udsigt til himlen takket være glasoverflader på op til 15 m2, iscenesat med en profilvisningsbredde på kun 34 mm. Skræddersyet som alle Solarlux-produkter, energieffektive, sikre og kan udvides med elektromekaniske drev eller elektroniske styringer - også via app.

Flere idéer til din ferie derhjemme ...

... fås i vores LIVING-brochure! Bestil nu, så får du snart dit "feriekatalog" i posten. Vi lover: Der er virkelig værdifulde ”rejsemål” derinde!

Bestil en gratis brochure

 

 

Tror du, at man ikke kan få nok ferieideer?

Det var godt, fordi vi har mere på lager til dig. Lad dig inspirere af vores billeder.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til