Semester med Solarlux_upptäcktsfärd_DK

Semester med Solarlux_vildmarksfärd_DK

Semester med Solarlux_valsafari_SE

Semester med Solarlux_spa_DK

100 procent feriefølels

… SOM STARTER I DIT HJEM

Solarlux gør dit hjem til det perfekte sted hele året rundt. Og det bedste er - dette bliver en efterårssæson efter dine ønsker, skræddersyet så at sige. Vi planlægger og fremstiller dit terrassetag, din vinterhave, din udestue, din foldedør eller dit cero-skydesystem efter dine ønsker. Dette skaber det perfekte udgangspunkt for at nyde et efterår med masser af spændende aktiviteter. Det praktisk er, at du ikke engang behøver at rejse til din aktive ferie, men kan starte udflugterne direkte derhjemme. Vores lokale Solarlux-forhandlere hjælper dig gerne med planlægning og rådgivning.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Tag på opdagelsesrejse

TERRASSE OVERDÆKNINGER ELLER UDESTUER - VORES TIP: KOM UD ... OG SKIFT PERSPEKTIV

Med et terrassetag fra Solarlux slutter sommeren aldrig - desuden får du et godt udgangspunkt for dine udendørs aktiviteter. Suppleret med skyde- eller foldedøre og varmeelementer tilpasser du dig altid sæsonen og kan nyde friluftslivet og haven året rundt - uanset om du oplever naturen tæt på eller nyder ubegrænset udsigt. Du kan vælge form og farve helt frit, materialer som aluminium og træ garanterer lang holdbarhed. Designet er naturligvis tilpasset dine individuelle ønsker.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Tag på en vildmarkstur

VINTERHAVEN - MERE END EN VISUEL UDFLUGTSTUR OG LYSET STRØMMER IND DAGLIGT

Et større boligareal er den positive bivirkning ved en vinterhave - men det giver endnu mere: lys strømmer gennem rummet og giver dit hjem en helt ny fornemmelse. Hver dag fører de store glasoverflader dit blik ud i naturen og giver dig mulighed for at opdage noget nyt. Gennem alle de forskellige forhold - dag, nat, vejr, årstider - er en vinterhave det bedste sted at slappe af. Velegnet til bindingsværks- og arkitekttegnede huse, der kan tilpasses næsten alle installationssituationer, individuelt designet af aluminium eller træ, altid elegant.

Terrassendach als Wetterschutz

Tag på hvalsafari

FOLDEDØRE - VÆR NYSGERRIG OG ÅBEN OG LAD NATUREN IND I DIT HJEM ...

En foldedør er lige så let at håndtere som et almindeligt vindue og skaber innovative huskoncepter takket være store åbninger. Foldedøre øger livskvaliteten og udvider dit hjem næsten ubegrænset til naturen. På denne måde forbinder du din have og dam med indendørsmiljøet og nyder din personlige naturoplevelse hver dag hele året rundt. Skræddersyet og med mange designmuligheder, den bedste isoleringsværdi og elegante profiler for stor gennemsigtighed.

Terrassendach als Wetterschutz

Tag på spa-ophold

CERO SKYDESYSTEM – TID TIL AFSLAPNING

Cero definerer dit hjem på en ny måde og gør dit badeværelse til et luksuriøst spa-område: følelsen af ​​frihed fra en næsten ubegrænset udsigt og naturligt lys skaber trivsel og fornøjelse. En fri udsigt over himlen, der er inkluderet, hjælper dig med at slappe af - takket være op til 15 m2 store glasoverflader, indrammet af profiler med kun 34 mm profilbredde. Skræddersyet som alle produkter fra Solarlux, energieffektiv, sikker og med mulighed for at opgradere gennem motorisering og elektronisk kontrol - også via appen. Designet: fremragende!

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

 

 

Tror du, at man ikke kan få nok fritidsideer?

Det var godt, fordi vi har mere på lager til dig. Lad dig inspirere af vores billeder.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til