Creëer uw eigen lievelingsplek

Een serre is de ideale mogelijkheid om uw woonruimte royaal uit te breiden.

Serre

Vinterhave

Boligkomfort for Deres velbefindende

Mere lys, mere plads, mere livsglæde: En vinterhave er den ideelle mulighed for at udvide og forskønne din stue. Vi kan tilbyde en række forskellige anvendelses- og designmuligheder for din drømmevinterhave. Oplev ved selvsyn den enestående Solarlux-kvalitet og skab din helt egen oase af velvære med en Solarlux vinterhave.

Udvid din stue

Lysgennemstrømmet elegance, optimal varmeisolering og skræddersyede løsninger til din personlige drøm af en vinterhave: Uanset om vi taler om et arkitekttegnet hus eller et gammelt bindingsværkshus, har Solarlux den ideelle løsning. Med kvalitetsmaterialer som aluminium eller træ/aluminium får vinterhaven sit helt eget look.

Vinterhave i detaljer

Vores aluminium- og træprofiler giver en smuk lysglans og stilfuld elegance til dit hjem. Vores glas-, ventilations- og skyggesystemer opfylder kravene i Energibesparelseskravene (EnEV) til vinterhaver.

Vinterhave

Aluminium

Træ/Aluminium

 

Solarlux-Kvalitet, der overbeviser

  • Fuld isoleret tagsystem
  • Udvid din bolig og opnå de bedste isoleringsværdier
  • Kan anvendes hele året rundt på grund af de gode isoleringsværdier
  • Store åbninger, med direkt adgang til din have uden tærskel
  • Der findes forskellige muligheder for at kunne få den perfekte integrering i den bestående bolig
  • Alle Solarlux-produkte testes og udvikles løbende. De er alle forsynet med certifikater fra anerkendte tyske og udenlandske testinstitutter.
  • Alle Solarlux-produkter er garanteret „Made in Germany“
     

Tilbehør til din vinterhave

Solafskærmning

Selv optimalt varmeisolerede vinterhaver kan blive for varme i kraftigt sollys. Her kommer gode solafskærmningssystemer til sin ret: Udvendige markiser opfanger solens stråler, inden de rammer glasfladerne, og sørger for effektiv afskærmning og behagelig kølighed. Indvendig afskærmning som rullegardiner, plisségardiner og baldakiner er en del af vores program – og jalousier, plisségardiner og folierullegardiner kan desuden monteres mellem ruderne!  Vind- og temperaturfølere regulerer solafskærmningen automatisk.

Opvarmning

I råt og kedeligt vejr kommer vinterhavens lune komfort virkelig til sin ret, og hyggelige vinterdage, hvor man kan kigge ud på den sneklædte have, bliver den rene fornøjelse. Der skal forbløffende lidt varmeenergi til for at skabe en behagelig temperatur i vinterhaven selv på den kolde årstid. En klassisk pejse- eller brændeovn eller moderne gulvvarme, radiatorer eller gulvkonvektorer lader sig problemløst integrere i vinterhaven.

Belysning

Velplacerede lyskilder fremtryller en hyggelig atmosfære. En diskret og effektiv løsning er lyslister med integrerede lavvoltslamper, der kan placeres under de enkelte spær. Man kan også vælge punktlamper, halogenlamper eller stjernespot med integreret dæmpning.

Automatisering

Automatisk styring giver maksimal komfort: Med pålidelige, superfølsomme automatiseringsmoduler kan såvel ventilation som solafskærmning og belysning reguleres automatisk.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi står gerne til rådighed i planlægningen. Under hele byggeprojektet har du en kontaktperson, der står klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig.


 

 

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til