Wintergarten aus Aluminium von innen

Vinterhave

Boligkomfort for dit velbefindende

Mere lys, mere plads, mere livsglæde: En vinterhave er den ideelle mulighed for at udvide og forskønne din stue. Vi kan tilbyde en række forskellige anvendelses- og designmuligheder for din drømmevinterhave. Oplev ved selvsyn den enestående Solarlux-kvalitet, og skab din helt egen oase af velvære med en Solarlux vinterhave.

Udvid din stue

Lysgennemstrømmet elegance, optimal varmeisolering og skræddersyede løsninger til din personlige drøm af en vinterhave: Uanset om vi taler om et arkitekttegnet hus eller et gammelt bindingsværkshus, har Solarlux den ideelle løsning. Med kvalitetsmaterialer som aluminium eller træ/aluminium får vinterhaven sit helt eget look.

Wintergarten Wohnraum-Erweiterung

Vinterhave Video

Vinterhave i detaljer

Vores aluminium- og træprofiler giver en smuk lysglans og stilfuld elegance til dit hjem. Vores glas-, ventilations- og skyggesystemer opfylder kravene i energibesparelseskravene (EnEV) til vinterhaver.

Vinterhave

  

Wintergarten Zubehör

Tilbehør

Tilbehør til din vinterhave

Vinterhave tilbehør
Wintergarten Planung

Planlægning

Vi eller vores forhandler står gerne til rådighed i forbindelse med planlægningen. Under hele byggeprojektet har du en kontaktperson, der står klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

Teknik & Downloads

Tekniske dokumenter om vores produkter og systemer kan findes på vores portal "mySolarlux". Du kan også bestille en brochure.

Bestil brochure

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brochure? Vi hjælper gerne med planlægningen og med at modernisere din eksisterende bolig eller med at realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørgsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

tilbage til